Πληροφορίες αποστολής

Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων από το aroma-online.gr γίνεται από την επιχείρηση με διακριτικό τίτλο "Ε.& Α. ΔΑΜΙΓΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε." ΔΩΡΕΑΝ για παραγγελίες άνω των 60€ σε όλη την Ελλάδα. Για παραγγελίες μικρότερες των 60€ η αποστολή κοστίζει 2,50 για περιοχές εντός Αττικής  και 3,00 για όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Οι τιμές αυτές είναι τελικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

Για κάθε παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, τηλεφωνικά και με e-mail για να σας ενημερώσουμε εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σημείο παράδοσης που έχετε δηλώσει.

Οι παραδόσεις γίνονται γρήγορα, από ιδιωτικές εταιρίες ταχυμεταφορών (ACS και ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ). Συγκεκριμένα για την Αθήνα και την χερσαία Ελλάδα οι παραδόσεις γίνονται την επομένη εργάσιμη μέρα από την μέρα της αποστολής. Για νησιά από 1-2 ημέρες, (εξαρτάται από τις υπηρεσίες ταχυμεταφορών). Δυσπρόσιτες και εξαιρετικά δυσπρόσιτες περιοχές, όπως απομακρυσμένα χωριά και κοινότητες που απέχουν πάνω από 20 χιλιόμετρα από το σημείο εξυπηρέτησης ενδέχεται να καθυστερήσουν επιπλέον στην παράδοσή τους, κάτι που γίνεται πολύ σπάνια, σύνηθες χρόνος παράδοσης για τις δυσπρόσιτες περιοχές είναι 1-3 εργάσιμες.

Οι παραδόσεις γίνονται όλες τις εργάσιμες μέρες από τις 10.00-18.00 χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Παρέχουμε επίσης και την δυνατότητα να παραλάβετε την παραγγελία σας εσείς οι ίδιοι από την έδρα της εταιρείας μας όπου θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και προσωπικά !!!

Powered By Infoexpert.gr
Aroma-Online.gr © 2019